Κάνενα site δεν μπορεί να σας προσφέρει τόσες δυνατότητες και ευκαιρίες για να γνωρίσετε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει
να συναναστραφώ με αρκετές γυναίκες τόσο στο φιλικό όσο και στο επαγγελματικό μου περιβάλλον.
Αγαπητέ santal πιστεύω ότι είτε το παραδέχονται, είτε όχι αυτοί οι άντρες γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο οι όποιες γυναίκες πηγαίνουν μαζί τους κανείς από αυτούς δεν στηρίζεται στην εμφάνιση του για να προσελκύσει το αντίθετο φύλλο έτσι δεν είναι;Παράθεση:
'Αλλωστε δεν υπάρχουν άντρες που επειδή έχουν κάποια χρήματα θέλουν να "συναναστρέφονται" μόνο με μοντέλα έως 25 χρονών(το πολύ)ενώ αυτοί δεν βλέπονται και είναι και άνω των 55?
Αυτό είναι ένα άλλο θέμα Santal... Όμορφες γυναίκες που νομίζουν ότι είναι χάλια και άσχημες γυναίκες που την έχουν δει θεές... Τι να πεί κανείς για τα ψυχολογικά της αλληνής...Παράθεση:
οι οποίες ενώ είναι συμπαθητικές ή ακόμη και όμορφες,λόγω προτύπων όμως,νιώθουν υπερβολικά κομπλεξικές.

Παράθεση:
Originally posted by Rantanplan
...
Ναταλια ταυτιζωμαι πολυ μαζι σου τελικα,...αν και με μενα(παλια ετσι?)τα σχολια ηταν αποτι εμαθα αργοτερα," μα τι του βρηκε του τυπου?"
Το ομολογω.Μερικοι ηταν σαν μαιμουδες,και κακοι χαρακτηρες...
Αλλα τα νιατα και ο ρομαντισμος ειναι κακοι συμβουλοι...
Αργοτερα βεβαια "ειχα" και κουκλους,αλλα δεν το συνειδητοποιουσα μεχρι να μου το επισημανουν οι αλλοι.Εγω νομιζα οτι απλα αρεσαν σε μενα.
Εν ολιγοις αν καταλαβα καλα ο Αλεξανδρος ηθελε να θιξει το θεμα καποιων γυναικων που δεν εχουν επιγνωση του σουλουπιου τους και που την εχουν δει θεες,ετσι?
Ομως εχετε προσεξει τι αυτοπεποιθηση βγαζουν καποιες απο αυτες και πως πετυχαινουν τον σκοπο τους?
Καπου τις θαυμαζω...
Παράθεση:
Originally posted by quite
Ποιος σου ειπε οτι οι ομορφες πρεπει να κυκλοφορουν με ομορφους και οι ασχημες με ασχημους;;;;;;;
Παράθεση:
δεν εχεις ιδεα απο ομορφια,δεν βλεπεις ουτε καν επιφανειακα.
γι αυτο βγαζεις τετοια συμπερασματα.επιτηθεσε στις γυναικες,γιατι το λεω;;;;δεν λες τιποτε για αντρες που κοιταζουν τις ομορφες,
δεν θα πω αλλα,αν και μου ερχονται πολλα.
νομιζω εισαι ο κλασικος τυπος που διαχωριζει αντρες γυναικες,δηλ.κρινεις ανθρωπους με βαση το φυλο,2003 εχουμε;;
Παράθεση:
επιθεση στις αποψεις σου κανω ........λες και οι αποψεις μας ειναι κατι διαφορετικο απο εμας και τη συμπεριφορα μας στον κοσμο.
Και σίγουρα δεν με κατηγόρησες ως ανώριμο, μισογίνη, φαλλοκράτη και τόσα άλλα...
Παράθεση:
Originally posted by Rantanplan
Aleksandre moy kai go tha diafoniso,an kai katalava oti eixes sto myalo soy mallon kati ψωναρες...,
Παράθεση:
Εν ολιγοις αν καταλαβα καλα ο Αλεξανδρος ηθελε να θιξει το θεμα καποιων γυναικων που δεν εχουν επιγνωση του σουλουπιου τους και που την εχουν δει θεες,ετσι?
Ομως εχετε προσεξει τι αυτοπεποιθηση βγαζουν καποιες απο αυτες και πως πετυχαινουν τον σκοπο τους?
Καπου τις θαυμαζω...
Παράθεση:
Originally posted by Alexandros
Θα μου πείτε καλά μια κοπέλα που είναι ασχημούλα δεν έχει δικαίωμα να βρεί άντρα;
Φυσικά και έχει!
Αλλά να βρεί κάποιον που είναι κι αυτός ασχημούλης και κάνει αμάν κι αυτός να βρεί μια γυναίκα!

Παράθεση:
Originally posted by Alexandros
Πόσες φορές έχω ακούσει αυτό το περιβόητο δεν υπάρχουν άντρες! Τι εννοείτε μ' αυτό;
Ότι δεν υπάρχουν άντρες με το τέλειο γυμνασμένο κορμί, τους κομμάτια κοιλιακούς, τα μπλέ-πράσινα μάτια, το τέλειο πρόσωπο, την καλή δουλεία, την οικονομική άνεση, τον καταπληκτικό χαρακτήρα, το χιούμορ, το μυστήριο, την καλλιεργημένη προσωπικότητα;
Ναι κυρίες μου υπάρχουν! .....
ΥΓ.
Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά γνωρίζουν ότι το θέμα δεν με αφορά και δεν με επιρεάζει άμεσα ή έμμεσα, αλλά ίσως μόνο από αυτή την κατάσταση μπορεί να μιλήσει κανείς ανοιχτά... όποτε please όχι προσωπικές επιθέσεις, επιθέσεις στις απόψεις μου δεκτές...![]()
Παράθεση:
Originally posted by fioroula_
μμμμμμ....... βγηκε ο ..τυμβωρυγχος εραστης παγανια![]()