Χωρισμος; Μα την αγαπαω! Τι να κανω;
Να μαι και εγω... Αλλο ενα προβλημα, αλλη μια ανθρωπινη ιστορια...
Πριν γραψω αυτο το μυνημα διαβασα τα πιο πολλα μυνηματα εδω, και ειλικρινα με εκανε να νοιωθω τοσο ασχημα για τους ανθρωπους...
Μακαρι ολα τα παιδια εδω να μπαινανε για να γραφανε ομορφες ιστοριες. Μακαρι να μην χρειαζοταν να ποναμε. Μακαρι και εγω να μην ειχα αναγκαστει να ειμαι αντιμετωπος με τα χειροτερα, οπως ειμαι...
Απο που να αρχισω... Ειμαι με μια κοπελα απο περισυ το καλοκαιρι. Ομως ζει στο εξωτερικο και γι αυτο και ουσιαστικα μαζι ημασταν πολυ λιγο (2 μηνες περιπου). Τον υπολοιπο χρονο τον περνουσαμε κανοντας πλουσιο τον ΟΤΕ..
Οταν γνωριστηκαμε, εκεινη μου ειπε στην αρχη οτι δεν ηθελε να κανουμε σχεση -παροτι ελευθερη- γιατι της πεφτω μικρος. Καποιος θα ελεγε αμεσως "ηλικιακα". Κι ομως οχι! Στο υψος! Επειδη ειναι ψηλοτερη μου, ειχε αυτο το "κολλημα".
Μετα απο καποιες φορες ομως που βγαιναμε μαζι, τελικα τα βρηκαμε (αυτη στο δρομο και εγω στο πεζοδρομιο κλπ), και ετσι αποφασισαμε να ειμαστε μαζι. Το προβλημα ηταν οτι ειμαι η πρωτη της σχεση, στα 28 της, κατι που βεβαια δεν το περιμενα...
Παρολαυτα της εδειξα με αγαπη το πως να ανοιχτει στους ανθρωπους και να αφησει ελευθερο τον εαυτο της. Το εκανε και μου εδωσε πολυ αγαπη.
Να σημειωσω οτι εγω αρχικα ειχα ενδοιασμους σχετικα με μια τετοια σχεση που θα ειχε αποσταση στη μεση, αλλα εκεινη μου εξηγησε οτι απο παλια ηθελε να ερθει στην Ελλαδα και να δουλεψει εδω (ειναι τουριστικος υπαλληλος), και οτι θα το εκανε αυτο ανεξαρτητα απο εμας τους δυο.
Ετσι, το καλοκαιρι περασε και γυρισε στην χωρα της για να δει πως θα μπορουσε να βρει κατι προσωρινα εκει και να ψαχνει εν τω μεταξυ για καποια δουλεια στην Ελλαδα.
Μετα απο καποιο καιρο, ανακαλυψαμε δυστυχως οτι ενω η χωρα της ανηκει στη ΕΕ, υπαρχουν καποια σχεδον ανυπερβλητα γραφειοκρατικα κολληματα σχετικα με το να δουλεψει καποιος απο την χωρα αυτη στην Ελλαδα.
Εν τω μεταξυ εγω πηγα σε εκεινη για 20 μερες, οπου και ημασταν μαζι και βεβαια ηταν υπεροχα.
Οταν λοιπον γυρισα εδω και πλεον την περιμενα να ερθει το καλοκαιρι (τοτε εληγε μια μικρη εργασιακη συμβαση που ειχε στην χωρα της) με σκοπο να βρει δουλεια εδω, τα πραγματα αρχισαν να πηγαινουν ασχημα...
Καποιες φορες ειχαμε μαλωσει. Εγω ως Ελληνας και εκεινη οχι και εχοντας διαφορετικες κουλτουρες, λογικο ειναι να προξενουσε καποιες φορες παρεξηγησεις, διαφωνιες κλπ.
Σαν ανθρωπος ειναι πολυ ντροπαλη και χαμηλων τονων, και αντιδρα σαν μικρο παιδι.
Αυτο ειναι και αυτο που μου αρεσει πιο πολυ σε εκεινη...
Το προβλημα τωρα, γιατι πολλα ειπα εισαγωγικα και τιποτα για το προβλημα...
Αρχισε να πιστευει (εξ αποστασεως) οτι δεν ταιριαζουμε, και οτι στην καρδια της πιστευει πλεον οτι δεν θα ειμαστε μαζι για παντα.
Μου ειπε επισης οτι θελει να ταξιδεψει στον κοσμο και οτι θελει να παει στην Αυστραλια, και στον Καναδα μετα, και οτι μπορει σε 20 χρονια να καταλαβει οτι σημερα εκανε λαθος αλλα θελει να κανει τα λαθη της...
(Και το ελεγε ο Β. Παπακωνσταντινου και εγω δεν το καταλαβαινα....)
Εγω σαν χαρακτηρας ειμαι πολυ ανοιχτος. Οσο καιρο ημασταν καλα, της ανοιχτηκα τελειως και της ειπα οτι την αγαπαω παρα πολυ και οτι την λατρευω και οτι αν πανε καλα ολα θα ηθελα να μεινουμε μαζι.
Το ξερω οτι ισως εκανα λαθος να τα πω ολα αυτα... Το ξερω οτι κανεις δεν θελει τον αλλο δεδομενο. Αλλα τι να κανω ρε παιδια; Αγαπησα και ανοιξα την καρδια μου...
Το πιο μεγαλο της προβλημα ειναι οτι πιστευει οτι δεν με αγαπα πλεον αρκετα. Επειδη δεν ειναι εντονος χαρακτηρας και δεν στελνει μυνηματα με λογια αγαπης οπως εγω, πιστευει οτι δεν με αγαπα αρκετα.
Ισως και να ειναι αληθεια και να προσπαθω εγω να δικαιολογηθω στον εαυτο μου...
Λιγο πριν το Πασχα μιλησαμε στο τηλεφωνο και μου ειπε οτι ισως δεν θα επρεπε να ειμαστε πλεον μαζι. Μετα απο κουβεντα που καναμε, τα ξαναβρηκαμε (η ετσι πιστεψα εγω).
Λιγο μετα το Πασχα, μου εστειλε ενα email στα καλα καθουμενα που μου ελεγε εν ολιγοις οτι πρεπει να χωρισουμε και οτι ειναι καλυτερο και για τους δυο μας.
Εγω ομως την λατρευω γμτ μου που να παρει! Την πηρα τηλεφωνο πανω απο 40 φορες (το αφηνε να χτυπαει) μεχρι που εκλεισε το κινητο της απο μπαταρια!
Τελικα μιλησαμε, και τα ξαναβρηκαμε -με την εννοια να κατεβει Ελλαδα (θα ερχοταν ουτως η αλλως) και να τα δουμε ολα απο κοντα.
Παλι σημερα, ειχε τις κακες της, δεν ειχε κοιμηθει το βραδυ γιατι παλι πιστευει οτι θα επρεπε να χωρισουμε. Μιλησαμε και ακρη δεν βγαλαμε.
Το θεμα ομως ειναι: τωρα εγω τι κανω;
Νοιωθω σαν μλκας που εχω ανοιχτει ετσι, σαν να εχω απλωσει την καρδια μου στα μανταλακια της μπουγαδας...
Τι να κανω; Δεν θελω να τη χασω ρε παιδια... Ειχα σκοπο αν δεν βρει εδω δουλεια, να σηκωθω να φυγω και να παω στην χωρα της να βρω εκει δουλεια (παροτι δεν ξερω τη γλωσσα). Να σημειωθει οτι αυτο τον καιρο δεν εργαζομαι οποτε δεν θα εκανα και φοβερη θυσια...
Της το λεω και το ξαναλεω, οτι "δεν θελω να σε χασω βρε καρδια μου", και εκεινη ολο απανταει "δεν ξερω..."
Καταλαβαινω οτι ειναι μπερδεμενη και δινει και εκεινη τον αγωνα της για εμας, αλλα ΓΙΑΤΙ να πρεπει να την χασω;
Σε 2 εβδομαδες (καλως εχοντων των πραγματων) θα ερθει στην Ελλαδα. Ομως... Πως να παρει η ευχη θα μπορεσω να τα φτιαξω ολα, οταν ο αλλος απλα ειναι αμετοχος;
Θα μου πειτε "πανε αλλου, μην ασχολεισαι, και αλλες πορτοκαλιες κλπ", αλλα ΠΟΝΑΩ να σκεφτομαι οτι δεν θα ημουνα μαζι της! Πως στην ευχη μαζευω ο μλκας τα μεσα μου ετσι που τα εχω κανει; Και το χειροτερο; Δεν ΘΕΛΩ να τα μαζεψω, γιατι την αγαπαω και την λατρευω!
Εχω φτασει σε σημειο να τρεμω το ολο θεμα συνεχεια! Τρεμω αν χτυπησει το τηλεφωνο μην ειναι αυτη και μου λεει οτι χωριζουμε (για αλλη μια φορα). Τρεμω μην μου στειλει email και μου λεει τελος, τρεμω μην ξυπνησει παλι αυριο στραβα και ξαναεχουμε τα ιδια...
Δεν μπορω ρε παιδια... Ξερετε τι θελω;
Το μονο που ζητησα ο χριστιανος ειναι λιγη ηρεμια, να μπορω να ειμαι με εναν ανθρωπο που με αγαπαει, και να μπορω να ηρεμησω οτι δεν θα ξυπνησει αυριο και θα με χωρισει! Ελεος πια! Δεν υπαρχει καμια τετοια γυναικα; Ουτε το μοντελο ψαχνω, ουτε την τελεια, ουτε τιποτα... Εναν ΑΝΘΡΩΠΟ να φτιαξω την ζωη μου....
Βοηθεια! Δεν θελω να χωρισω ρε παιδια! Την αγαπαω να παρει... Τι να κανω;