zoumeri
0 Διαγραμμένο μέλος
'Αρθρα -
Μέλος από: - Διαγραμμένο μέλος Διάθεση: |
| 28/01/05 08:25 |
|
|
|
'Οταν λοιπόν κλαίνε οι νεαροί στα πόδια μας επειδή τους διώξαμε, δεν είναι από έρωτα, αλλά είναι γιατί χάνουν το καλό σεξ.
Όπως κι αν το πάρει κανείς, εμένα δε με χαλάει.
Μία ώριμη (; )

|
|
jmstam
Βαθμοί :2580 Τακτικό Μέλος στα forum   
'Αρθρα 80
Μέλος από: 22/09/04 Διάθεση: Πάντα καλή |
| 28/01/05 09:56 |
|
|
|
Με συγχωρειτε αλλα δεν θα συμφωνησω μαζι σας κυριες μου. Να πειτε για τις ηλικιες 20-25 θα το καταλαβω αλλα για ηλικιες 28-33 δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια σκεφτεται ετσι. Καποιοι "μικροι" μπορει αλλα οχι η πλειοψηφια. Επιδη στις μερες μας νεαροι 20-25 που εχουν μπει πολυ νορις στο ερωτικο παιχνιδι και μαλιστα με συνομηλικες τους ισως και να το εχουν αποθημενο. Αλλα οχι η ηλικια που αναφερετε. Και γιατι μια 38-44 να τα κανει ολα δεν το καταλαβα αυτο????? Αυτη η γυναικα δεν εχει ψυχη και συναισθηματα?????? Μπορει οπως ειπε ο George το δειγμα σας να μην ειναι αντιπροσωπευτικο και αυτη η απολυτη τοποθετηση σας ειναι ισως λιγο προσβλητικο για καποια ατομα της ηλικιας αυτης.
Με πολυ αγαπη και πολλες αντιρρησεις
|
|
venseremos
Βαθμοί :1470 Τακτικό Μέλος στα forum    
'Αρθρα 66
Μέλος από: 23/07/04 Διάθεση: mostly fun and |
28/01/05 19:45 |
|
|
|
The old chicken's got the juice  
Ώριμες Κυρίες, this is your time. Enjoy it before the situation shifts. It will, for the benefit of Daddy Cool 
|
|
ploutarxos82
Βαθμοί :8681 Τακτικό Μέλος στα forum    
'Αρθρα 193
Μέλος από: 31/10/04 Διάθεση: Ειμαι ΟΚ... |
| 29/01/05 20:41 |
|
|
|
Quote: Originally posted by zoumeri
'Οταν λοιπόν κλαίνε οι νεαροί στα πόδια μας επειδή τους διώξαμε, δεν είναι από έρωτα, αλλά είναι γιατί χάνουν το καλό σεξ.
Μία ώριμη (; )
Σιγουρα οι μεγαλυτερες ειναι πιο εμπειρες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι "πιτσιρικαδες" θα μιλανε για εκεινες και θα τις ψαχνουν απεγνωσμενα,η θα κλαινε επειδη δεν εχουν σχεση με αρκετα μεγαλυτερη, στις παρεες μου τουλαχιστον δεν το εχουμε συζητησει ποτε,καμια φορα ομως και οι πολυ μεγαλυτερες βλεπουν σαν "ξερολουκουμο" εναν "πιτσιρικα" οποτε υπαρχει και αυτη η περιπτωση που δεν την αναφεραμε...
προσωπικα να κλαψω γιατι δεν εκανα κατι με καποια το θεωρω γελοιο, εχω κλαψει οταν ειχα πολυχρονη σχεση και επρεπε να χωρισουμε.
Φιλικά ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
|
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today |
zoumeri
Βαθμοί :8681 Διαγραμμένο μέλος
'Αρθρα -
| 29/01/05 23:30 |
|
|
|
Quote: Originally posted by ploutarxos82
εχω κλαψει οταν ειχα πολυχρονη σχεση και επρεπε να χωρισουμε.
Φιλικά ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
Κι εγώ για τέτοια σχέση μιλάω.
Επειδή κάποιος ανέφερε ότι οι σχέσεις με πιτσιρικαδες είναι μόνο για σεξ της μιας βραδιάς.
|
|
nektarios37
Βαθμοί :8681 Διαγραμμένο μέλος
'Αρθρα -
| 01/02/05 18:48 |
|
|
|
Αγαπητές μου κυριες,
Κανενας νεαρος εδεν θα κλαψει ουτε ωθα αυτοκτονησει για χαρη σας.δυστηχως εχω διαπιστωση οτι πολλά σπιτια χαλάνε επιδη ώριμες κυρίες πίστεψαν ότι νεαρωτεροί τους τις ερωτευτηκαν.
Τωρα αυτο που διάβασα οτι μια κυρία κάποιας ηλικίας εχει θαυμαστές με τα μισά της χρόνια και οτι κλαίνε και δεν θέλουν να πάνε με συνομιλικές τους είναι τουλάχιστον αστείο!
Οποιον άνδρα και να ρωτήσετε θα ήθελε να βγάλει τα σεξουαλικά του απωθημενα με μια γηραιώτερη κυρία αλλα για δεμό και να ερωτευτή θα ήθελε με μόνο με μία της κλασεώς του αν όχι μικρότερη.
Γι αυτό συνελθετε γιατί όταν πετάς με δανεικά φτερά έχεις και ασχημη πτώση..
Νεκτάριος
|
|
amoxil
Βαθμοί :8338 Forum Expert !      
'Αρθρα 607
Μέλος από: 23/04/04 Διάθεση: yellow alert |
| 02/02/05 14:32 |
|
|
απαντηση στον Nektarios37
Αγαπητε μου μην εισαι τοσο απολυτος.
Δεν ειναι συνηθισμενο αλλα... γνωριζω μερικους γαμους με πολυ μεγαλυτερα κοριτσια -χωρις προικα βαβαια-
Τα προβληματα αρχιζουν οταν οι "νεαροι" πλησιαζουν τα 50... μεχρι τοτε δεν υπαρχουν περισσοτερα η λιγοτερα προβληματα.
Μιλω για διαφορες μεχρι και 14 χρονια
ολα συμβαινουν σε αυτη τη ζωη 
|
|
kiratso
Βαθμοί :8338 Διαγραμμένο μέλος
'Αρθρα -
| 04/02/05 21:29 |
|
|
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Quote: Originally posted by nektarios37
Αγαπητές κυριες μου παντοτε οι ανδρες θελανε να πανε με γυναικα μεγαλυτερη τους για να εχουν μια σεξουαλικη εμπειρια πιστευωντας οτι θα ηταν καλυτερο να γνωρισουν τον ερωτα με αυτο τον τροπο απο το να τον γνωρισουν πληρωνοντας.
Η προσέγγιση ενος νεαρωτερου ανδρα σε μιας μεγαλυτερης ηλικίας γυναικα έχει αυτον τον σκοπο δηλαδη μόνο την σεξουαλικη εμπειρία.
Ο καθε ανδρας πιστευει οτι τις σεξουαλικες του φαντασιωσεις θα μπορουσε να τις πραγματοποιηση ευκολοτερα με μια γυναικα μεγαλυτερης ηλικιας μιας και στο μυαλο του εχει πλεξει την πεποιθηση οτι μια γυναικα αυτου του ειδους που θα παρασυρθει απο την γοητεια του ειναι αποφασισμενη να εκτελεσει καθε ειδους ερωτικο παιχνιδι.
Το πορισμα ειναι οτι μην παρασυροσαστε κυριες μου απο την πολιορκια αυτου του ειδους και μην πιστευεται οτι γινεται για τα ωραια σας τα ματια η επειδη σας ερωτευτηκαν γιατι δυστηχως η επιθυμια σας να παλιμπαιδισετε και να αισθανθητε νεωτερες συναπτωντας μια τετοια σχεση σας οδηγει στην ψευδαισθηση οτι υπαρχει ερωτας λυπαμαι αλλα οχι ειναι σχεση του one night stund
Νεκταριος
Μα ακριβώς αυτό είπα κι εγώ καλέ μου Νεκτάριε!
Κατ αρχήν να σου θυμήσω τι έγραψα!
Ότι δεν κάνω κέφι σχέσεις με νεότερους άντρες, κυρίως με τόση μεγάλη διαφορά ηλικίας.
Όσο για τις γυναίκες που αναφέρεσαι, υπάρχουν και μάλιστα "παραμυθιάζονται" ακριβώς όπως περιγράφεις.
Εχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι έχουν τα πράγματα και γι αυτό θυμώνω. Γιατί κάποιες "κυρίες" (αρκετές) ανευ αξιοπρέπειας, έχουν δημιουργήσει , αυτή την εντύπωση για τις σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες.
|
|
clipper
'Αρθρα -
| 06/02/05 12:10 |
|
|
====
Aγαπητέ φίλε
όλα είνα θέμα γούστου και δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεσαι τόσο ενοχλημενος και βγάζεις κάποιες κακίες μέσα από τα σχόλια σου.
θα διαφωνίσω γιά την άποψη ότι οι νεαροί γιά να μην πληρώσουν καταφεύγουν σε μεγαλύτερες τους γυναίκες, όχι τουλάχιστον στην εποχή μας που υπάρχουν άπειρα πιπίνια σαν τα κρύα τα νερά έτοιμα γιά όλα. Ίσως βέβαια να προτιμούν τους σιτεμένους κυρίους .
Quote: Originally posted by nektarios37
Αγαπητές μου κυριες,
Κανενας νεαρος εδεν θα κλαψει ουτε ωθα αυτοκτονησει για χαρη σας.δυστηχως εχω διαπιστωση οτι πολλά σπιτια χαλάνε επιδη ώριμες κυρίες πίστεψαν ότι νεαρωτεροί τους τις ερωτευτηκαν.
Τωρα αυτο που διάβασα οτι μια κυρία κάποιας ηλικίας εχει θαυμαστές με τα μισά της χρόνια και οτι κλαίνε και δεν θέλουν να πάνε με συνομιλικές τους είναι τουλάχιστον αστείο!
Οποιον άνδρα και να ρωτήσετε θα ήθελε να βγάλει τα σεξουαλικά του απωθημενα με μια γηραιώτερη κυρία αλλα για δεμό και να ερωτευτή θα ήθελε με μόνο με μία της κλασεώς του αν όχι μικρότερη.
Γι αυτό συνελθετε γιατί όταν πετάς με δανεικά φτερά έχεις και ασχημη πτώση..
Νεκτάριος
|
|
zoumeri
'Αρθρα -
| 06/02/05 12:36 |
|
|
|
Quote: Originally posted by clipper
Aγαπητέ φίλε
όλα είνα θέμα γούστου και δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεσαι τόσο ενοχλημενος και βγάζεις κάποιες κακίες μέσα από τα σχόλια σου.
Πίστεψέ με, έχει το λόγο του. 
|
|
Phil_theironman
Βαθμοί :415 Νέο Μέλος στα forum   
'Αρθρα 13
Μέλος από: 05/02/05 Διάθεση: εξαίρετη |
| 13/02/05 19:26 |
|
|
|
δεν καταλαβαίνω......προς τί ο ντόρος!
είναι απόλυτα φυσιολογικό.....κάποιες γυναίκες, πιο έμπειρες, θέλουν να επιβεβαιώσουν την θυληκότητα και την σεξουαλική τους επίδραση στο αντρικό φύλο, κάποιοι νέοι άντρες θέλουν να διευρύνουν τον σεξουαλικό-και όχι μόνο-ορίζοντα πηγαίνοντας με αυτές τις γυναίκες(που επιπλέον είναι συνήθως και κατασταλαγμένες και ξέρουν τί ζητούν από τη ζωή)

|
Φ.Σ. |
Eminor
Βαθμοί :40 Νέο Μέλος στα forum  
'Αρθρα 2
Μέλος από: 09/12/07 Διάθεση: |
| 09/12/07 01:53 |
|
|
|
Nai ok sta perissotera se vriskw swsti.Alla ksexnas oti esu kai kala kaneis skeftesai polu sa gunaika.Dn koitane oles oi megaluteres gunaikes to mualo.Polles tis endiaferei to sex.Oxi oti dn mporoun na vroun kalo sex se megaluterous antres.Dn xerw isws epeidi en telei psaxnoun tin anagnwrisi k oti akoma pernaei i mpogia tous.Koinotupo alla k geniki alitheia.Gia mena pantws i megaluteri gunaika simainei polla k diaforetika pragmata.Dn xerw isws ftaei to oidipodio.Alla pleon mono wrimes m aresoun.K oxi gia tous logous p aneferes.Alla gia pio psuxologikous logous.Meta apo psaximo katafera na dwsw apantisi gt m aresoun wrimes pantremenes gunaikes.Gt sto mualo m thewrw "afusiko"k megali ...tania mia wrimi pantremeni gunaika na kanei sex.Isws gt sto pisw meros tou mualou m axnofainetai i mitera m dn kserw.K gi auto niwthw theos k ti megaluteri ikanopoiisi me wrimi gunaika.To sex auto katheauto dn paizei toso rolo.Gia mena pio polu metraei to egkefaliko sex k tin ikanopoiisi p mporw na parw.Mesw autou epitugxanw k ti megaluteri swmatiki euxaristisi.Kapws gunaikios o tropos m alla etc niwthw.
|
|
Shopin
Βαθμοί :40 Πρώτη συμμετοχή! 
'Αρθρα 1
Μέλος από: 02/09/09 Διάθεση: |
| 02/09/09 17:03 |
|
|
Τόσο καλό πια ??? Πως είσαι τόσο σίγουρη ?
Μία ώριμη (; )
|
|
panoskatsou
Βαθμοί :70 Νέο Μέλος στα forum  
'Αρθρα 4
Μέλος από: 19/12/09 Διάθεση: |
| 19/12/09 11:33 |
|
|
|
mono i empires se kanoun na niwtheis teleia sto sex.........
trelenome gia megales.....
|
|
panagiotisgia
Βαθμοί :50 Πρώτη συμμετοχή! 
'Αρθρα 1
Μέλος από: 09/12/11 Διάθεση: |
09/12/11 14:03 |
|
|
:)
μερικά πράγματα δεν είναι έτσι οπός φαινόντε
|
|