Angel_Crying
0 Διαγραμμένο μέλος
'Αρθρα -
Μέλος από: - Διαγραμμένο μέλος Διάθεση: |
| 05/07/06 12:38 |
|
|
Μπορει καποιος να με διαφωτισει?
Καλησπερα.. Φετος εδωσα Πανελλαδικες εξετασεις στη Θεωρητικη Κατευθυνση και εκτος απο αλλες σχολες που συμπιπτουν με τα μορια μου και τις προτιμησεις μου..υπαρχει περιπτωση να περασω και στο Τει Κρητης Κοινωνικης Εργασιας.
Θα παρακαλουσα οποιος η οποια ειναι αποφοιτος/η αυτου του τμηματος η φοιτει ακομη εκει,να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με τη σχολη αυτη.
Πχ αν εχει πολλα εργαστηρια η αν ειναι κυριως θεωρητικα τα μαθηματα..γιατι λογω καποιων προβληματων δε θα μπορω να ειμαι συνεχεια στο Τει ολους τους μηνες να παρακολουθω τα μαθηματα..και θα με βολευε αν γινεται να δινω μονο εξετασεις για τα μαθηματα και να επιστρεφω.
Ειναι καλη σχολη? Ειστε ευχαριστημενοι απο τη σχολη?
Βασικα Ψυχολογια ηθελα αλλα επειδη πιστευω οτι ειναι κατι σχετικο αυτη η σχολη δε με πειραζει..αφου τη Ψυχολογια δυσκολα τη πιανω.
Μπορει μετα καποιος να κανει μεταπτυχιακο στη Ψυχολογια σε αυτο το Τει?
Συγνωμη αν σας κουρασα με τις πολλες ερωτησεις..
Ο,τι μπορειτε να μου πειτε σχετικα με αυτα..θα με βοηθουσε παρα πολυ..
Ευχαριστω εκ των προτερων..
|
|
panagiotis100
Βαθμοί :1790 Νέο Μέλος στα forum   
'Αρθρα 17
Μέλος από: 23/06/06 Διάθεση: Πάντα Αισιόδοξο |
| 06/07/06 13:00 |
|
|
|
Γεια σου Angel_Crying
Αυτό που ζητάς είναι πολύ εύκολο να το βρεις.
Παρακάτω σου στέλνω το link του ΤΕΙ Κρήτης για το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της ΣΕΥΠ. Μπορείς να βρεις πολύ άνετα ότι πληροφορίες θες για το τμήμα εκεί μέσα. Αν δεν σε καλύπτουν αυτά μόνο πάρε και τηλ από την ιστοσελίδα για να επικοινωνήσεις μαζί τους. Ελπίζω να σε βοήθησα.
http://www.teiher.gr/tei/el/ekpaideysh/sxoles/seyp/koin_ergasia.htm
|
|
kitty_kitty
Βαθμοί :495 Τακτικό Μέλος στα forum   
'Αρθρα 113
Μέλος από: 22/05/06 Διάθεση: εναλασσομενη.. |
| 06/07/06 13:06 |
|
|
|
αυτα που ξερω ειναι λιγα αλλα ελπιζω να βοηθησω!
απτη σχολη της κοινωνικης εργασιας βγενεις κοινωνικη λειτουργος κ σιγουρα ειναι καλυτερα απτη σχολη της κοινωνιολογιας που ομως κι αυτη υπαρχει στη κρητη κ ειναι α.ε.ι.!
κοιταξε το μηπως υπαρχει σχολη πιο κοντα σου γιατι παντα καλο ειναι να παρακολουθουμε κ κανενα μαθημα εκτος απτις εξετασεις!!
για τα θεωρητικα μαθηματα που λες το μονο που ξερω ειναι πως η ψυχολογια δεν εχει αρχαια κ πως γενικοτερα οι σχολες γυρω απτη ψυχολογια επικεντρονωνται σε μαθηματα αναλυσης του ανθρωπου που ομως ναι ειναι θεωρητικα!!
για τη σχολη εκει δε μπορω να βοηθησω γιατι σαν αθηναια μαλλον θα περασω εδω!
κ μην αργησεις πολυ!παρε τις αποφασεις σου,συμπληρωσε το μηχανογραφικο κ κατεθεσε το γρηγορα!
δεν εχεις πολυ χρονο!!
οτι το καλυτερο ευχομαι!!

|
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ
ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ!! |
Angel_Crying
Βαθμοί :495 Διαγραμμένο μέλος
'Αρθρα -
| 06/07/06 13:45 |
|
|
Ευχαριστω για τις απαντησεις..
Για μαθηματα και γενικα για πληροφοριες του Τει..ναι μπορω να βρω πληροφοριες απο το ιντερνετ..απλα θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι καλη σχολη απο ατομα που εχουν σπουδασει εκει η ξερουν κατι παραπανω..Γιατι απο αλλους ακουω οτι δεν ειναι τοσο καλα..και ειναι καλυτερα να παω σε Αει Κοινωνιολογια πχ..και αλλοι λενε το αντιθετο.Γι'αυτο..
|
|
citizen_k
Βαθμοί :2700 Παλαιό Μέλος στα forum!     
'Αρθρα 416
Μέλος από: 03/04/06 Διάθεση: Μια χαρα |
| 06/07/06 14:03 |
|
|
|
Οι αγγελοι λετε να κλαινε? Πολυ απογοητευτικοι θα μου φαινοταν.
|
Οταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, ζήτα τεκίλα και αλάτι , και κάλεσέ με να έρθω!
" Nothing is fool-proof to a sufficiently talented fool" |
broxi
Βαθμοί :10956 Forum Expert !      
'Αρθρα 519
Μέλος από: 12/11/03 Διάθεση: Αφυρημένη Τέχνη |
| 07/07/06 07:41 |
|
|
|
Quote: Originally posted by Angel_Crying
Για μαθηματα και γενικα για πληροφοριες του Τει..ναι μπορω να βρω πληροφοριες απο το ιντερνετ..απλα θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι καλη σχολη απο ατομα που εχουν σπουδασει εκει η ξερουν κατι παραπανω..Γιατι απο αλλους ακουω οτι δεν ειναι τοσο καλα..και ειναι καλυτερα να παω σε Αει Κοινωνιολογια πχ..και αλλοι λενε το αντιθετο.Γι'αυτο..
Και οι δύο σχολές ειναι δίκοπο μαχαίρι, καλή μου!!
Θέμα τύχης για επαγγελματική αποκατάσταση!!
Αυτο που ξέρω για την Σχολή Κοινωνικής Εργασίας, απο την συγκατοικό μου που σπουδαζε σε αυτή τη σχολή, είναι πως έχει πολη θεωρεία, αλλα και πολη πρακτική απο το πρώτο εξάμηνο ταυτόχρονα, αλλα και πολλά εργαστήρια. Το όνειρο δινω μαθήματα και την κάνω δεν παίζει στα ΤΕΙ γενικότερα!!!!
Δεν ξέρω αν βοήθησα!!!
Καλες Επιλογές σου ευχομαι!
|
Σημασία δεν έχει να βρείς έναν άνθρωπο να περασεις τη ζωή σου μαζί του...αλλά κάποιον που να μην μπορείς να ζήσεις μακριά του.... |
alexisale
Βαθμοί :10956 Διαγραμμένο μέλος
'Αρθρα -
| 07/07/06 08:11 |
|
|
|
Quote: Originally posted by citizen_k
Οι αγγελοι λετε να κλαινε? Πολυ απογοητευτικοι θα μου φαινοταν.
Γιατι εχουν και αυτοι,τις ...ευαισθησιες τους!!!
|
|
Angel_Crying
'Αρθρα -
| 07/07/06 14:08 |
|
|
|
Ευχαριστω για τις πληροφοριες broxi..ναι το ξερω οτι στα Τει ειναι λιγο δυσκολο αυτο..αλλα ελεγα μηπως ειναι πιο πολυ θεωρητικη σχολη.
Alexisale,συμφωνω μαζι σου..Και οι αγγελοι εχουν ευαισθησιες.. Με καλυψες πληρως..
|
|
alina1
'Αρθρα -
| 07/07/06 15:43 |
|
|
|
Υπαρχει καποιο ΑΕΙ που να πιανεις? Γιατι μεταπτυχιακο μετα απο ΤΕΙ, απο οσο γνωριζω δεν παιζει στην πραξη. Και σε ΑΕΙ θα ειναι πιο ευκολο να κανεις αυτο που λες, ως γνωστον τα ΤΕΙ εχουν αρκτα εργαστηρια. Τι αλλες επιλογες εχεις να σεβοηθησουμε?
|
|
MelBlack
'Αρθρα -
| 07/07/06 15:49 |
|
|
|
κουκλα μην περιμενεις οτι θα πας σε ενα ΤΕΙ και θα βγεις επαγγελματιας... στο τει μαθαινεις μερικα πολυ βασικα... και αρκετα αχριστα...
εγω στο τει λογιστικης εκανα ιστορια τεχνης... φιλοσοφια και ιστορια ελληνικης λογοτεχνιας... τρομαρα μου...
τα παντα θα τα μαθεις μετα οταν πιασεις δουλεια...
εγω προσωπικα στο τει δεν εμαθα τιποτα απολυτως... ιστορικα πραγματα ποιο πολυ... οικονομικη ιστορια την ευρωπης της ελλαδας την ευρωπαικης ενωσης και κωλοκυθια τουμπανα... πως να αντιμετωπιζω καταστασεις εμαθα μεσα στην δουλεια...
αν σου αρεσει αυτο που κανεις μονο τοτε θα γινεις καλος επαγγελματιας...
και στην ελλαδα ειναι και θεμα συγκαιριων και τυχης...
|
|
MelBlack
'Αρθρα -
| 07/07/06 15:55 |
|
|
|
κοπελια ασχετο αλλα ειδα το προφιλ σου... τι στο καλο... νομιζα οτι μπηκα στο δικο μου... και απο ροδο και υδροχοος και στην ιδια ηλικια... και και και....

|
|
Angel_Crying
'Αρθρα -
| 08/07/06 16:05 |
|
|
|
Alina οι σχολες που με ενδιαφερουν και ειναι σχετικες με ψυχολογια ειναι το ΑΕΙ Κοινωνιολογιας Κρητης,Τει Κοινωνικης Εργασιας,αλλα ΑΕΙ πχ σε Μυτιληνη Ιστοριας και Ανθρωπολογιας,Κοινωνικης Πολιτικης κτλ..λιγοτερο σχετικα με το αντικειμενο σπουδων που θελω..Και Τει Διαιτολογιας,Λογοθεραπειας κτλ.Καποιες βασεις ομως απο αυτα θα αλλαξουν μαλλον.Αν επιανα το ΑΕΙ Φιλοσοφικων και Κοινωνικων Σπουδων της Κρητης που ειναι λιγο πιο πανω σαν μορια απο τα δικα μου,αν ειμαι τοσο τυχερη και πεσουν οι βασεις θα ειμαι τρισευτυχισμενη.Γιατι απο αυτο το τελευταιο,μπορει καποιος να παρει κατευθυνση ψυχολογιας.Αυτα..
MelBlack μου,γνωριζομαστε!! Η Αννα ειμαι Εχουμε χαθει λιγο..ομως ποτε δε σε ξεχνω.Παρακολουθω τα θεματα σου εδω..σιωπηρα. Φιλιαα
|
|
alina1
'Αρθρα -
| 08/07/06 16:57 |
|
|
|
Βρε κοιτα που βρεθηκαν και γνωστές!!!!
Μακαρι να πεσουν οι βασεις και να πιασεις τη σχολη που θες!! Στο ευχομαι ολοψυχα!! Το ΑΕΙ Κοινωνιολογίας πώς σου φαίνεται? Δεν ειναι σχετικο με αυτο που θες?? Επισης θα σου προτεινα να ψαξεις και το Ιστοριας-Ανθρωπολογιας, φανταζομαι θα εχει εξαιρετικο ενδιαφερον. Θα προτεινα να κανεις search στο google, αν δεν το εχεις κανει ηδη, μηπως μπορεσεις να βρεις τις ιστοσελιδες των σχολων και να δεις τα προγραμματα σπουδων. Πιστευω απλα οτι απο ενα ΑΕΙ πιο ευκολα συνεχιζεις για μεταπτυχιακο, και μετα, αν βρεις δουλεια καπου, ισως να εισαι και οικονομικα καλυτερα. Και κατι αλλο: Συνηθως τα ΑΕΙ εχουν πιο ευρυ προγραμμα σπουδων και αντικειμενο, με αποτελεσμα να μπορεις μετα να επιλεξεις τι εξειδικευση θες να κανεις.
|
|
alina1
'Αρθρα -
| 08/07/06 17:09 |
|
|
|
Για δες εδω:
http://www.aegean.gr/Social-Anthropology/
και εδω:
http://www.soc.uoc.gr/social/index.html
εδω
http://www.teiher.gr/tei/el/ekpaideysh/sxoles/seyp/koin_ergasia.htm
|
|
Angel_Crying
'Αρθρα -
| 08/07/06 17:24 |
|
|
|
Alina1,αυτους τους συνδεσμους κοιτουσα κι εγω αυτοι τη στιγμη..Σ'ευχαριστω..Αλλα παλι ακρη δε βγαζω.Πχ δε ξερω αν απο το ΑΕΙ Κοινωνιολογιας μπορει καποιος να κανει μεταπτυχιακο στην Ψυχολογια..Ολα ειναι ενα κουβαρι στο μυαλο μου με τις σχολες.
|
|
alina1
'Αρθρα -
| 08/07/06 17:45 |
|
|
|
Γιατι δεν κανεις το αλλο? Να δεις καποιο συνδεσμο Μεταπτυχιακου στην Ψυχολογια, και να δεις αποφοιτοι ποιων σχολων γινονται δεκτοι.
|
|
Angel_Crying
'Αρθρα -
| 08/07/06 17:52 |
|
|
|
Καλα λες..Πολυ καλη η ιδεα σου!! Εγω εκανα το αναποδο..εψαχνα απο ποιες σχολες μπορω να κανω μεταπτυχιακο..το πολυπλοκο διαλεξα δηλαδη..
Ελπιζω να βρω ακρη..Σε ευχαριστω και παλι παντως..Εισαι πολυ καλη! 
|
|
alina1
'Αρθρα -
| 08/07/06 17:54 |
|
|
|
http://noc.uoa.gr/staff/PMS_Prok_Gnos_epist.html
http://www.auth-psy-epeaek.gr/psy/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=62&mode=thread&order=0&thold=0
Ενδεικτικα, αυτα βρηκα με μια προχειρη ματια.
Θα ελεγα το εξης: Μεχρι ποτε πρεπει να δωσεις το μηχανογραφικο?
Να ρωτησεις σε 2-3 σχολες ππυ σε ενδιαφερουν αν εχουν μεταπτυχιακα προγραμματα, αυτο ισως μπορεις να το δεις και απο τις ιστοσελιδες,
και να ρωτησεις στις γραμματειες των μεταπτυχιακων που σε ενδιαφερουν τι αποφοιτοι γινονται δεκτοι, γιατι απο την ανακοινωση μεχρι το ποιους πραγματικα παιρνουν, συχνα υπαρχει αποσταση.
Σε καθε περιπτωση να λαβεις υποψη τις αυξομειωσεις των βασεων, και ολες οι σχολες που θα βαλεις να σου αρεσουν, μην τυχον και βρεθεις καπου που δε θες, ενω π.χ. θα προτιμουσες μια σχολη με χαμηλοτερη βαθμολογια, που σου αρεσει περισσοτερο.
|
|
Angel_Crying
'Αρθρα -
| 08/07/06 18:09 |
|
|
|
Απο τους συνδεσμους που μου εστειλες.. γραφει για αποφοιτους Οικονομικων και Κοινωνικων Σπουδων..πολυ γενικο αυτο μου ακουγεται..ελπιζω να εννοει π.χ και την Κοινωνιολογια. Θα προσπαθησω να επικοινωνησω με τις σχολες αυτες.
|
|
alina1
'Αρθρα -
| 08/07/06 18:16 |
|
|
|
Quote: Originally posted by Angel_Crying
Απο τους συνδεσμους που μου εστειλες.. γραφει για αποφοιτους Οικονομικων και Κοινωνικων Σπουδων..πολυ γενικο αυτο μου ακουγεται..ελπιζω να εννοει π.χ και την Κοινωνιολογια.  Θα προσπαθησω να επικοινωνησω με τις σχολες αυτες.
Σε αυτο το σημειο συμβαινει το εξης: Αυτα τα μεταπτυχιακα βασει νομου, γραφουν στις προκηρυξεις καποια γενικα πραγματα. Στην πραξη παιρνουν πιο συγκεκριμενες ειδικοτητες, για αυτο καλυτερα να προσπαθησεις να επικοινωνησεις μαζι τους. Πες οτι εισαι αποφοιτη π.χ. Κοινωνιολογιας και αν μπορεις να παρακολουθησεις το προγραμμα.
Επισης κοιτα αν τα Πανεπιστημια Κρητης και Αιγαιου εχουν αναλογα μεταπτυχιακα. Αν βρω κατι αλλο θα σου πω, μην αγχωνεσαι, ολοι τα εχουμε περασει!
|
|